Over Colombiaans restaurant Tropico - Tropico

Over Colombiaans restaurant Tropico…Het verhaal achter Tropico Bar-Restaurant is een leuke om te vertellen. Maak kennis met de open en gezellige eigenaren van Tropico!

OVER TROPICO

SINDS 2010In 2010 opende Tropico haar deuren in het centrum van Amsterdam. De Colombiaanse vlag ging letterlijk uit op de Nieuwezijds Voorburgwal 171. Deze vlag is tot op de dag van vandaag nog steeds een belangrijk herkenningspunt.

Neem hier contact met Tropico op. Je kunt ons ook bellen op ons telefoonnummer 020 337 8498 of stuur ons een Whatsapp-bericht via 0621605036.

OVER DE EIGENAREN

Tropico is een echt familiebedrijf en wordt al jaren geleid door Yamileth. Zoon Stefan staat in de keuken als kok. Koken is echter zijn passie en heeft liefde voor zijn vak. Yamileth komt uit de stad van de salsa, Cali (Colombia) en is ondertussen al vele jaren woonachtig in Nederland. Zij heeft hierdoor veel kennis opgedaan van talen en spreekt inmiddels goed Nederlands, Engels en Spaans.

Un dia normal

De dag begint bij Tropico al erg vroeg. Rond 10:00 uur gaat Yamileth naar de markt en groothandel om inkopen te doen voor de dag. Wanneer ze arriveert in het restaurant maakt ze schoon en is Stefan ondertussen gearriveerd om de voorraad voor te bereiden voor lunch en diner. Wanneer het restaurant sluit rond 21:00 uur wordt er opgeruimd, schoongemaakt en de boekhouding gedaan. Vaak gaat het licht definitief uit, vele uren na middernacht. Op naar de volgende dag…

Colombiaans restaurant menu

CONTACT FORMULIER

VOOR VRAGEN EN RESERVERINGENNeem hier contact met Tropico op. Je kunt ons ook bellen op ons telefoonnummer 020 337 8498 of stuur ons een Whatsapp-bericht via 0621605036.

8 + 4 =

MAAK KENNIS MET TROPICO

Tropico is gevestigd in Amsterdam. Bekijk onderstaande video voor een sfeerimpressie.

Over Colombiaans restaurant Tropico

BEZOEK ONS

Nieuwezijds
Voorburgwal 171
Google maps

OPENINGS-
TIJDEN

Dinsdag – zondag
14.00 – 21.00 uur

FACEBOOK

BEKIJK PAGINA

WordPress Image Lightbox Plugin